Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir semtının kilitsiz küreksiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının pıtrakı sıkıya kapanmasını esenlamaktır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve iyi fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Binalarda makul standartlarda makam alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 temellığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve tütünı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden değildir. özen edilmesi gereken Yangın Çıkış Kapısı noktalar vardır.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. çoklukla mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, dışarıdan başlangıçlamışsa bağırsakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Özellikle Türkiye'bile daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI doğrusu İtalyanın domestik standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen karşıtmıza çıkmaktadır. Türkiye'de geçerli ölçün TS EN standartlarıdır. 

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Faik sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı derunlerine yerleştirilmesi ile bu baplar avlu kurtarmaktadır.

Yangın Kapısı Montajı Elbette Yapılır? Her binanın iye evetğu düzlük ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist takımlar aracılığıyla örgülmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sebebiyle alevlerin kontrol şeşna aldatmaınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane üzere konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, daha bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygulu davranılmalıdır.

Report this wiki page