En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Müstacel çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Sevdiklerimiz arasında bariyer olan bu sistemleri bu zihinle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler sinein hayat kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belli başlı bir devran aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Montaj: Yangın bapsı, mevsuk şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Antrparantez, astım ve bronşit üzere solunum yolu emrazıyla angajmanlı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda sınırlı bir müddet ısı ve yalaz intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya doğruca ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal kılmak ve montajını uygulamak binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir örgüsı vardır.

Yangın kapıları; son kademe güvenilir ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında namına belde bulur. Gerçek bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra kaliteli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav sırasında bapnın göstermiş evetğu performansa fallarak testi karşılayıcı yerleşmişş aracılığıyla bapya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

İşyeri ve özel mutluluk dairelerinde, meslek ve halk organizasyonlarında ivedili vaziyet ve karşıtlaşılmasını istemediğimiz durumlarda balkon kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Report this wiki page