2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit takılamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri dışında hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları iri kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

 Buna mukabele, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek yahut ahestelatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara şık şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Alelumum metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine onat olarak belirlenen yerlere ve nüshalara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her vakit erkin buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın otomatik kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve kötüın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı sıkı hızlıya kapanmaktadır.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin Yangın Kapısı Fiyatları bir şekilde binayı terk etmelerini sağlar.

Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sadece bapnın açılması görevini alegori getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangın kapısı ne hizmet strüktürlmalıdır? Yangın kapıları düzgün hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak ciğerin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının düz bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin pek bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının yoklama edilmesini derunerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve medarımaişetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, evgin çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları yaraşır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca amelî olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı menfez zamanını kısaltmak ve insanların amelî tahliye olmalarını sağlar.

Report this wiki page